για &

Θάσος

Η Θάσος είναι το βορειότερο νησί της Ελλάδος, έχει εύκρατο κλίμα με υπέροχα θερμά καλοκαίρια. Είναι επίσης γνωστό και ως το σμαραγδένιο νησί λόγω των καταπράσινων δασών που καλύπτουν το ορεινό εσωτερικό του νησιού, σε πολλές περιπτώσεις τα δάση εκτείνονται μέχρι τις παραλίες & τις ακτές.

Οροσειρά Υψάριο

Η οροσειρά Υψάριο διασχίζει το νησί και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή από την Ποταμιά όπου μας χαρίζει ένα υπέροχο σκηνικό. Για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό από την παραλία, θα βρείτε ορισμένα εξαιρετικά μονοπάτια για πεζοπορία που θα σας περάσουν μέσα από δάση, σπηλιές, καταρράκτες μέχρι και την κορυφή του νησιού στο Υψάριο (1209 μέτρα). Θα ανταμειφτείτε με υπέροχη θέα μέχρι το νησί της Σαμοθράκης και τη Λήμνο και σε μια ημέρα με καθαρό ουρανό θα μπορέσετε να δείτε μέχρι και τα τουρκικά παράλια.
Edem Studios & Apartments1
Edem Studios & Apartments2
Edem Studios & Apartments3
Edem Studios & Apartments4
Edem Studios & Apartments5

Οι παραλίες της Θάσσου

Η Θάσος έχει πάνω από πέντε παραλίες με γαλάζια σημαία, η κοντινότερη στο Εδέμ είναι η Χρυσή Αμμουδιά και απέχει μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια. Υπάρχουν διαφόρων ειδών παραλίες σε όλο το νησί , από παραλίες με ψιλή άμμο & βότσαλα μέχρι παραλίες στρωμένες με πέτρινες πλάκες, όλες επωφελούνται από την ομορφιά & την καθαρότητα των γαλαζοπράσινων νερών του Αιγαίου. Έχετε επίσης την επιλογή μεταξύ απομονωμένων ήσυχων όρμων ή οργανωμένων παραλιών με ομπρέλες & ξαπλώστρες, beach bar, beach volley και μεγάλη ποικιλία θαλάσσιων σπόρ συμπεριλαμβανομένων και καταδύσεων. Θα βρείτε κάτι για όλους στην Θάσο.
Edem Studios & Apartments6
Edem Studios & Apartments7
Edem Studios & Apartments8
Edem Studios & Apartments9
Edem Studios & Apartments10

Προσφορές
ESPA